Op zoek naar inspiratie, een luisterend oor of een professionele begeleiding?

Je hebt het goed voor elkaar

Voor de buitenwereld heb je je leven goed voor elkaar met je werk, je leuke vrouw en kinderen. Samen druk om de dagdagelijkse dingen goed te regelen en daar ben je best trots op. Terecht. En je kijkt wel eens naar andere mannen. Je bent nieuwsgierig naar intimiteit met een andere man.

Je wilt niemand pijn doen​

Dat verlangen knaagt af en toe. Je hebt wel eens wat gezien en gelezen, misschien stiekem wel eens wat gedaan met een andere man. En niemand mag erachter komen. Eigenlijk wil je het niet voelen. Het laatste wat je wilt is je vrouw en kinderen pijn doen. Of afgewezen worden en alleen komen te staan.

Je spanning is voelbaar

Je wilt wel eens wat verder ontdekken, maar je houdt jezelf tegen. Bang dat je jezelf verraadt. De kortsluiting in je hoofd en spanning in je lijf is soms niet te harden. In je eentje deal je ermee en ga je gewoon door. Af en toe schiet je zomaar uit je slof, bijt je fel van je af, ben je geïrriteerd en boos.

Leef je leven

Iedere man is uniek. En sommige situaties komen vaker voor dan je denkt. Hoe zou het voor je zijn als je accepteert wie je bent; los van labels als hetero, homo of bi? Als jij de leiding neemt in het leven van liefde, lust, intimiteit en seksuele verlangens. In contact met de mensen die je dierbaar zijn.

Je bent vandaag op mijn site beland: dit is jouw moment

Begeleiding op jouw pad

Mannen die biseksuele gevoelens bij zichzelf ontdekken, worden daar blij van of niet. Mijn ervaring leert dat er best veel mannen zijn die ermee worstelen, zich schamen over wat ze voelen of hun seksuele verlangens tijdelijk onderdrukken. Dit kan leiden tot spanning. Soms zelfs met lichamelijke klachten of een ‘burn-out’ als gevolg.
Daarom begeleid ik mannen die biseksuele gevoelens hebben bij het ontdekken wat ze daarmee zouden willen. En hoe ze die gevoelens en seksuele verlangens in hun leven een plek kunnen geven. Dat maakt het leven een stuk leuker en vooral gemakkelijker. Met meer liefde, geluk en ontspanning.

Ervaring telt

Liefde, intimiteit en biseksualiteit zijn voor veel mannen spannende onderwerpen. Als coach en ervaringsdeskundige begrijp ik jouw wereld beter dan een ander. Elke keer weer merk ik de waarde daarvan voor mannen die aan het begin staan van het ontdekken en leven van hun biseksualiteit. Of mannen die onderweg zijn en de uitdagingen en spanningen even niet meer gefikst krijgen.

Gerichte coaching helpt

Als professioneel coach weet ik dat energie, plezier en vrijheid weer verschijnen als je je meningen en overtuigingen doorziet. Als jij de leiding neemt en ontdekt wat voor jou echt belangrijk is. En weer leert luisteren naar je lichaam, je emoties, en je intuïtie. Jij bent niet uniek, maar de keuzes die jij maakt in jouw situatie zijn dat wel. Coaching gericht op jouw vraag en jouw situatie helpt jou daarbij. Zet nu je volgende stap.

Het is jouw tijd: wacht niet langer

Hoe zou het voelen als je duidelijk hebt welke plek liefde, intimiteit en biseksualiteit hebben in je relatie en in je leven? En als je er zelfbewust mee naar buiten treedt, overal waar het voor jou klopt?