Aanbod voor je hetero-partner

Samen op pad

Steeds vaker krijg ik de vraag van bi mannen of er ook een vorm van hulp en ondersteuning is voor hun vriendin of vrouw. Biseksualiteit een plek geven is immers niet alleen een ontdekkingstocht voor de man, maar ook zijn vriendin of vrouw heeft daarin een belangrijke rol. Zij zou ook wel eens willen sparren met een vrouw die een relatie heeft met een bi man. Vragen die zij heeft zijn bijvoorbeeld:

  • Wat betekent dit voor onze relatie of voor ons gezin?
  • Hoe vertellen we het aan de kinderen?
  • Hoe en met wie praat ik er over?
  • Hoe gaan andere vrouwen, in een vergelijkbare situatie, hiermee om?

Om aan deze groeiende vraag te voldoen, heeft mijn goede vriendin Yvonne Abbring, die jarenlang een relatie had met een bi man, besloten om haar ervaringen te delen met vrouwen die daar benieuwd naar zijn.

Dit kan in de vorm van een gesprek bij haar thuis of tijdens een wandeling. Als het klikt in de kennismaking, kan je kiezen voor een Landingsgesprek; je kan je verhaal vertellen aan iemand die met aandacht naar je luistert en rake vragen stelt.

Daarna kan je eventueel kiezen voor een Wegwijsgesprek, waarin Yvonne je op weg kan helpen met de uitdagingen waar jij als partner van een bi man voor staat.

Is je vriendin of vrouw hierin geïnteresseerd?

Dan kan ze contact opnemen met Yvonne Abbring onder nummer 06 2297 4042.