Individuele gesprekken

Gewoon eens een gesprek van man tot man

 

Je verhaal vertellen lucht op

Je wilt je verhaal eens vertellen aan een andere bi man, die met aandacht naar je luistert en rake vragen stelt. En je wilt dit niet tijdens een boswandeling met andere bi mannen, maar liever 1-op-1. Dat kan in de vorm van een landingsgesprek.

We spreken samen af, ergens in het land, gaan wandelen of pakken ergens een kop koffie.  

Samen gaan we in gesprek van man tot man over jouw gevoelens en seksuele aantrekking richting vrouwen én richting mannen. Je kunt delen wat je wilt. Bij mij is het veilig: vertrouwelijkheid is gegarandeerd. En je kunt mij alle vragen stellen die je hebt over mijn persoonlijke situatie. 

Lijkt dit je wat, neem dan contact met me op.

Je wilt weten hoe je in contact komt met andere bi mannen voor een date

Steeds vaker krijg ik de vraag van bi mannen hoe ze op een laagdrempelige manier in contact kunnen komen met andere mannen. Ze willen graag eens in een vertrouwde omgeving verkennen en onderzoeken hoe het is om met een andere man intiem te zijn, naakt te zijn en eventueel te vrijen.

Iedere bi man zet in zijn ontdekkingstocht zijn eigen kleine stappen. De ene is daarin sneller dan de ander. Jouw eigen tempo is daarin belangrijk. Met respect voor je verlangens en je grenzen. Dat dit niet altijd even gemakkelijk is, vertellen de bi mannen die op gay dating sites hebben gezeten in een poging om tot een goeie date te komen. Veel bi mannen zitten met vragen als:

  • hoe kom ik in contact met een man die bij me past,
  • waar  spreken we dan af,
  • hoe weet je of je de ander kunt vertrouwen,
  • hoe zorg ik voor een discreet contact
  • en hoe zit het met de veiligheid?

Wil je antwoorden op dit soort vragen dan is een wegwijs gesprek zeker iets voor jou. Ik deel je mijn tips en suggesties die ik en vele andere bi mannen hebben opgedaan om een leuk contact op te bouwen met een andere man. En je kunt alle vragen stellen die je wilt stellen.

Ik laat je sites zien die wellicht geschikt voor je zijn en ook hoe je op die sites het beste in contact kan komen met mannen die bij je passen. Er is een aantal eenvoudige tips om daar snel achter te komen.

Wil je een gesprek waarin ik je  wegwijs maak in de boeiende wereld van de biseksualiteit, neem dan contact met me op.