Praktische informatie

Gericht coachtraject

Voor coaching en begeleiding van sommige levensvragen geloof ik dat je als coach een ander pas echt goed kunt begeleiden als jezelf ‘voorgaat’. Dit wil zeggen dat je eerst zelf jouw proces van loslaten aangaat en ontdekt wat er werkelijk toe doet in je leven. En het ervaren van liefde, levensgeluk en zingeving (weer) mogelijk wordt. Biseksualiteit is voor mij zo’n levensvraag.

Mannen die de hulp inroepen van een ervaren coach op dit gebied, krijgen daar inzicht, meer rust en kracht voor terug. En je krijgt handvatten waarmee je op korte termijn kleine dingen kunt veranderen met grote impact. Jouw tempo is daarbij leidend. Ik zal scherp zijn en je uitdagen. Ik loop graag een stukje met je mee. Jij bepaalt hoelang.

Veel mannen hebben al een vorm van persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Ik geloof in coachtrajecten die aansluiten op jouw ontwikkeling, je coachvraag en wat nodig is. Soms is één coachsessie voldoende om overzicht en weer lucht te krijgen. Vaak is een aantal sessies om de twee of drie weken een goede frequentie om gericht bezig te zijn met je coachvraag. Tussendoor geef ik je kleine oefeningen en korte opdrachten mee om het effect van de coaching maximaal te laten zijn.

Intake

Heb je interesse in een coachtraject, neem dan contact met me op via mail of telefonisch (06-1387 7606). Ik nodig je uit voor een kennismaking van ongeveer een uur. Klikt het, dan bied ik je een vrijblijvende intake aan. De vragen op het intakeformulier helpen je bij het ordenen van je gedachten en het verkennen van je coachvraag. Ik geef aan hoe mijn coaching je dichter bij je doelen brengt.

Minstens zo belangrijk is te ervaren of we het zien zitten met elkaar in zee te gaan. Als er geen klik is, ben je verder tot niets verplicht. Het kan ook zijn dat je zo’n specifiek vraagstuk hebt, dat ik je doorverwijs.

Locatie Zeist

De coachsessies vinden plaats op Boschlust 4 in Zeist. Overdag is mogelijk, maar ook op doordeweekse avonden. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Ik maak graag gebruik van de kracht van de natuur in een coachtraject. Het Zeisterbos ligt op 50 meter van mijn praktijk. Ik kan besluiten hiervan gebruik te maken tijdens een coachsessie.

Kosten

Jouw coachvraag en behoefte bepaalt de duur van het coachtraject. Ik begeleid nooit langer dan nodig. Met zes sessies zijn we vaak al een heel eind op weg 

Ik reken een ‘all-in’ tarief per sessie. Dit bedrag is inclusief contact tussen de coachsessies tijdens het coachtraject.

 • € 100,= per uur, inclusief BTW
 • € 150,= per coachsessie van 1,5 uur, inclusief BTW
 • Contant of per betaalverzoek te voldoen na de coaching (op de dag zelf)
 • Korting bij afname van minimaal 3 coachsessies
  • € 135,= per coachsessie van 1,5 uur, inclusief BTW
 • als je na de intake besluit door te gaan, dan reken ik de intake als een coachsessie

Als je het financieel niet zo breed hebt, sta ik open voor alternatieve betaalvormen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld schilder-, loodgieters-, elektriciteits-, tuinier- en timmerwerk. Of andere diensten die je bijvoorbeeld als zzp’er aanbiedt. Voel je vrij hierover contact met mij op te nemen.

Het is ook mogelijk de kosten van het coachtraject zakelijk financieren. In dat geval reken ik per coachsessie van 1,5 uur:

 • € 150,= , exclusief BTW.

Privacy

De meeste mannen die mijn praktijk bezoeken vinden privacy belangrijk. Daarom heb ik een aantal afspraken:

 • Ik heb enkel gegevens van jou nodig om met elkaar contact te kunnen hebben. Je voornaam, een emailadres of mobiel nummer voor WhatsApp contact.
 • Betaling kan contant indien dat wenselijk is.
 • Tijdens en na onze sessies maak ik wat aantekeningen. Voor mij belangrijk om bij de volgende sessie goed voorbereid de draad weer op te pakken.
 • Ik heb geen wachtkamer, dus bel pas aan op het afgesproken tijdstip. Je kunt wandelen in het bos vlakbij om even tot rust te komen.
 • Parkeren is gratis in de aangrenzende straten. Boschlust zelf loopt dood en kent geen parkeerplaatsen.