Workshops

Workshops Eros en Mannenvuur

Eros gaat over Liefde, Intimiteit en Lust voor mensen en alles wat daarbij komt kijken. Waar sommige mannen hun focus hebben op vrouwen, ben jij een man die zowel vrouwen als mannen aantrekkelijk vindt. En daarin ben je niet alleen. In Nederland zijn er ca. 400.000 mannen die net als jij vrouwen én mannen mooie en opwindende wezens vinden. Mannen die in hun lijf en bekken ook het vuur voelen branden voor andere mannen. Daarmee stappen deze mannen in een intens en boeiend speelveld, dat ik het veld van Eros en Mannenvuur noem.

In 2024 organiseer ik een aantal workshops, waarin je samen met andere bi mannen dit speelveld gaat verkennen en ontdekken.

  • Wil je stilstaan bij wat je fascineert in een man?
  • Zijn sensualiteit, zijn lijf, zijn gevoels- en zielswereld?
  • Wil jij je laten inspireren door andere bi mannen?
  • En wil je thuiskomen bij andere bi mannen?
  • En de kracht van broederschap ervaren?
  • En je eigen stappen zetten?

Dan is deze serie workshops misschien iets voor jou.

In deze workshops kan je op verhaal komen en andere bi mannen ontmoeten. Er is ruimte om te delen wat er voor jou speelt en luisteren naar andere mannen. En we gaan samen aan de slag. Want mannen in actie zijn beter in staat om te luisteren naar hun verlangen en de bewegingen die hun lichaam wil maken. In allerlei vormen zul je je verlangen om te leven en te genieten van andere mannen helemaal gaan ontdekken en vastpakken. Je kan er worstelen met vragen en je kan je leren dragen door de andere mannen in de groep.

Ik bied je een plek, waarin je open, eerlijk en zonder oordeel kan verkennen en ontdekken wat nodig is om te genieten en te floreren in je relaties met vrouwen én mannen. Een plek waar je je eigen plek terugvindt.

Workshop zondag 3 maart '24: Houthakken en Vuur maken

Op zondag 3 maart staat de derde editie gepland van deze workshop. Wil jij met andere bi mannen Houthakken en Vuur maken? Schrijf je dan nu in.

De workshop is van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op landgoed de Brouwketel in de uiterwaarden bij Angeren. De kosten bedragen € 149,= per persoon (incl. lunch, thee, koffie en het gebruik van hout en bijlen). Er is plek voor maximaal 8 mannen.

Thema’s waarmee we aan de slag gaan:

  • Wat doen stilte en samen vuur maken met jou
  • Hoe jouw verlangen en emoties in het houthakken een plek krijgen
  • Belang van samen zijn voor bi mannen

Laten we samen vuur maken. Doe mee en schrijf je hier in.

Hieronder vind je aanbevelingen van andere mannen die bij de vorige edities in juni en november van ’23 aanwezig waren.

Remco vertelt

Nadat ik eerder een ander mooi initiatief van Robbert heb bijgewoond, namelijk een avond Men-by-the-Fire was/is er bij nog steeds behoefte om  bi-mannen te ontmoeten.  

Ik arriveerde op een zonnige zaterdagochtend op een hele rustgevende inspirerende plek waar ik na een fijne landing en kennismaking met de andere mannen me helemaal op mijn gemak voelde om ervaringen/gevoelens te delen en te ontvangen bij een vuurtje wat de hele dag bleef branden, letterlijk maar ook figuurlijk. 
Dit alles onder begeleiding van Robbert en Marcel die dit op een heel natuurlijke wijze deden waarbij voor iedereen ruimte was om op zijn moment in te brengen wat hij wilde delen/ontvangen. Het houthakken was een mooie aanvulling en afwisseling in de dag om je niet alleen geestelijk maar ook fysiek te openen en te ontdekken. De maaltijd bereid op houtvuur was heerlijk om de innerlijke mens te verwennen. 

Kortom, een dag die alle ingrediënten heeft om helemaal tot jezelf te komen en te ontdekken. Nogmaals dank jullie wel allemaal!

Edwin vertelt:

Mooie activiteit om in je lijf te komen en daarmee meer in verbinding met jezelf. Van denken naar voelen. Doordat ik wist dat ik met andere bi-mannen was voelde ik meteen de geruststelling dat ik mezelf kon zijn.
De begeleiding door Marcel en Robbert is ontspannen, open, duidelijk en warm.
Ik had niet gedacht dat houthakken op zoveel vlakken n metafoor voor het leven kon zijn. Soms ontspannen en gezellig, soms frustrerend en confronterend. 
 
Een mooie mix voor n leerzame dag.