Workshops

Workshops Eros en Mannenvuur

Eros gaat over Liefde, Intimiteit en Lust voor mensen en alles wat daarbij komt kijken. Waar sommige mannen hun focus hebben op vrouwen, ben jij een man die zowel vrouwen als mannen aantrekkelijk vindt. En daarin ben je niet alleen. In Nederland zijn er ca. 400.000 mannen die net als jij vrouwen én mannen mooie en opwindende wezens vinden. Mannen die in hun lijf en bekken ook het vuur voelen branden voor andere mannen. Daarmee stappen deze mannen in een intens en boeiend speelveld, dat ik het veld van Eros en Mannenvuur noem.

In 2023 organiseer ik een aantal workshops, waarin je samen met andere bi mannen dit speelveld gaat verkennen en ontdekken.

  • Wil je stilstaan bij wat je fascineert in een man?
  • Zijn sensualiteit, zijn lijf, zijn gevoels- en zielswereld?
  • Wil jij je laten inspireren door andere bi mannen?
  • En wil je thuiskomen bij andere bi mannen?
  • En de kracht van broederschap ervaren?
  • En je eigen stappen zetten?

Dan is deze serie workshops misschien iets voor jou.

In deze workshops kan je op verhaal komen en andere bi mannen ontmoeten. Er is ruimte om te delen wat er voor jou speelt en luisteren naar andere mannen. En we gaan samen aan de slag. Want mannen in actie zijn beter in staat om te luisteren naar hun verlangen en de bewegingen die hun lichaam wil maken. In allerlei vormen zul je je verlangen om te leven en te genieten van andere mannen helemaal gaan ontdekken en vastpakken. Je kan er worstelen met vragen en je kan je leren dragen door de andere mannen in de groep.

Ik bied je een plek, waarin je open, eerlijk en zonder oordeel kan verkennen en ontdekken wat nodig is om te genieten en te floreren in je relaties met vrouwen én mannen. Een plek waar je je eigen plek terugvindt.

Workshop 1: Houthakken en Vuur maken

Op zaterdag 3 juni  staat de eerste workshop gepland. Wil jij met andere bi mannen Houthakken en Vuur maken? Schrijf je dan nu in.

De workshop is van 10.00 tot 18.00 uur en vindt plaats op landgoed de Brouwketel in de uiterwaarden bij Angeren. De kosten bedragen € 149,= per person (incl. lunch, thee, koffie en het gebruik van hout en bijlen). Er is plek voor maximaal 10 mannen.

Thema’s waarmee we aan de slag gaan:

  • Hoe ga jij om met jouw vuur voor andere mannen?
  • Hoe doof jij je Mannenvuur en hoe wakker je hem aan?
  • Wanneer heb jij je gebrand aan het vuur van anderen?

Laten we samen vuur maken. Doe mee en schrijf je in.