Dichtwerk

Een gedicht of een kort verhaaltje kan me soms raken op een onverklaarbare manier. Soms zit het in de herkenning (‘dit ben ik!’) en soms zet het iets aan in mij, wat ik niet kan plaatsen en soms heb ik het heel goed door (‘ik heb dit aan te gaan’).

Daarom heb ik een nieuwe pagina aan mijn site toegevoegd met dichtwerk van mannen die naast vrouwen ook op mannen vallen.

Heb jij een mooi gedicht geschreven of wil jij iets delen en daarmee zichtbaar worden, neem contact met me op en samen bespreken we hoe en wat.

Gedicht van Wouter

Wouter verraste eerst zijn vrouw en daarna de bi mannen die met hem aanwezig waren bij de Men-by-the-fire in juni met zijn gedicht.
Ik ben blij dat ik het op mijn site mag plaatsen als inspiratie voor andere bi mannen. En dan vooral die bi mannen die in een liefdesrelatie zitten met de vrouw waar ze zielsveel van houden.

Lees hier het dichtwerk »

Verlangen

Joris Kostelijk (29 jaar) trapt af met een tweeluik over Verlangen. Ik heb Joris afgelopen zomer leren kennen bij een ‘Men-by-the-Fire’. In het najaar hebben we elkaar een aantal keren gesproken. Dit gedicht is een pennenvrucht van zijn ontdekkingstocht. Publicatie op mijn site is een kleine grote stap daarin. Lees Verlangen, langzaam, het liefst twee keer. Herken je iets? Neem je waar dat iets in jou aangeraakt wordt?

Lees hier het dichtwerk »