Ontmoet andere bi-mannen

Nieuw in de Bi+ wereld en je wilt nieuwe mensen ontmoeten

Je bent nieuw in de wereld van bi+. De praktijk leert dat dit vaak het begin is van een ontdekkingstocht in jezelf naar wat je écht verlangt en nodig hebt.

Wandel op de 1e vrijdag van de maand vanaf 16.30 uur mee door het schaduwrijke bos van Zeist met Joshua Zandberg en Robbert Nijziel en maak kennis met andere bi+ mannen,  hun gevoelens en ervaringen.

In 2020 en 2021 hebben we een aantal malen een wandeling georganiseerd door het bos van Zeist. We starten weer in het voorjaar van 2022.

Wil jij een keer deelnemen? Meld je dan aan bij joshua@biplus.nl. Dan zetten we je op de lijst.

Zoek je verdieping en reflectie op jouw situatie? Kijk dan eens bij Men-by-the-Fire.

Joshua en Robbert begeleiden deze groep. Joshua studeerde psychologie en is vader van 3 jonge kinderen die elke week drie dagen bij hem wonen en is lid van de Bi+ kerngroep. Robbert heeft een vrouw, twee zonen en een minnaar, is verandermanager/coach bij een bank en coacht bi+ mannen.

 

Men-by-the-Fire

Je wilt meer diepgang en écht in gesprek met andere bi+ mannen over jouw situatie? En je bent nieuwsgierig waar zij tegenaan lopen? Deel, luister en ervaar.

Kernwoorden: vuur, stilte, eerlijk, kwetsbaar, scherp, open, mannen onder elkaar.

We gebruiken een werkvorm waarin iedereen de tijd en ruimte krijgt om te delen wat er op dit moment speelt. We starten om 19.00 en ronden om 21.30 af.

Na een een aantal geslaagde vuurbijeenkomsten in 2021, hebben we op dit moment niets meer gepland.  We starten weer in het voorjaar.

Spreekt dit je aan: laat je horen en meld je alvast aan bij robbert@leefjebiseksualiteit.nl