Ons grotere verhaal

Geen fout van de natuur

Jij bent een man die net als ik afwijkt van de standaardnorm en die zijn levenslust en zaad wil delen met vrouwen én mannen. Stel nou dat de natuur met ons een bedoeling heeft? De natuur bezit een oeroude intelligentie. Alles in de natuur heeft een bedoeling. Stel nou dat wij mannen van alle tijden en culturen dit geschenk niet voor niets hebben ontvangen. Laten we al onze verhalen bundelen.

Op zoek naar 100 verhalen; doe mee!

Achter jouw levensverhaal ligt een groter verhaal verscholen. Een onzichtbare draad die ons verbindt. Over mannen die met hun liefde en levenslust het leven van andere mensen verrijken en de wereld een stukje mooier maken. Met elkaar ontdekken we ons grotere verhaal. We eren daarmee al die mannen die worden opgejaagd, opgesloten, verstoten of zelfs gestorven zijn omdat ze ervoor kozen hun biseksualiteit te leven.

Privacy gewaarborgd

Ik snap heel goed dat privacy belangrijk voor je is. Je kunt daarom kiezen een andere naam of woonplaats in je verhaal te gebruiken. Het gaat niet om wie je bent en waar je woont, maar om andere mannen met jouw verhaal te inspireren.

Wil je jouw verhaal delen?