Over mij

Leven met twee maten

Ik ben Robbert Nijziel, trotse vader van twee mooie zonen en ik woon in het bosrijke Zeist. Ik heb een leuke baan waar ik energie van krijg. Een liefdesrelatie met een fantastische vrouw die me door en door kent, en een vaste minnaar, die een dierbare vriend is in mijn leven.

15 jaar geleden kwam biseksualiteit bij mij om de hoek kijken. Leven in een wereld waarin met twee maten gemeten wordt, is een uitdaging. Ik heb mooie mannen ontmoet en leren omgaan met mislukkingen en verwachtingen die niet uitkwamen. Mijn begeleiders daagden me uit bloedeerlijk te zijn, veroordeelden nooit én waren scherp. Ik heb veel geleerd, ervaren en aangereikt gekregen.

De laatste jaren heb ik een goede balans gevonden tussen hoe ik mijn biseksualiteit leef, de liefdesrelatie met mijn vrouw, mijn kinderen, familie, vrienden en al het andere. Ik voel me gelukkig in de relatie met mijn vriendin en mijn biseksuele gevoelens hebben een eigen plek gekregen in mijn en ons leven. Ik kan zijn wie ik ben.

Ervaringen gebundeld

Dit geeft mij rust, kracht en flow en dat vind ik zó veel waard, dat ik het jou ook gun. Daarom heb ik al mijn opgedane ervaringen, dillema’s, opleidingen, trainingen en intervisies gebundeld in leefjebiseksualiteit.nl

Elke keer weer merk ik dat mijn ervaringen en ‘vallen en weer opstaan’ waardevol zijn voor mannen die aan het begin staan van het ontdekken en leven van hun biseksualiteit. Of die onderweg zijn en de uitdagingen en spanningen even niet meer gefikst krijgen. Lees hun ervaringen met mij in de praktijk.

Zelf heb ik ook een filmpje opgenomen. Dan kun je meteen zien met wie je te maken krijgt als je de stap durft te zetten om kennis te maken.

Lees meer over mijn opleiding en ervaring.