Privacystatement

Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Leefmoeiteloos. U dient zich ervan bewust te zijn dat Leefmoeiteloos niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Leefmoeiteloos respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Uw persoonsgegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht of verstrekt!

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Leefmoeiteloos of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. De verstrekte persoonsgegevens zijn enkel voor intern gebruik bedoeld (facturatie, communicatie, beantwoorden van vragen of telefonisch overleg) en worden nimmer verstrekt aan derden. Als u na afronding van de coaching geen informatie meer wenst te ontvangen, kunt u dit persoonlijk, telefonisch of per mail aangeven en dan zullen we uw persoonsgegevens per direct uit ons bestand verwijderen.

Welke persoonsgegevens registreren wij?
Aanvraag informatie: naam, e-mailadres, telefoonnummer.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de betreffende dienstverlening relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Leefmoeiteloos of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Google Analytics
Google Analytics gebruiken we om inzicht te krijgen in websitebezoek. Deze informatie wordt geanonimiseerd door Google Analytics, dus we hebben geen persoonlijke gegevens van u. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vindt u hier.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers en klanten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.

Bewaartermijn
Wij bewaren niet langer uw persoonsgegevens dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
U heeft te allen tijde het recht op inzage in uw persoonsgegevens. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uw gegevens uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens:

Leefmoeiteloos
Boschlust 4
3701 CT Zeist
info@leefmoeiteloos.nl
06-10014192